dimarts, 22 de juny del 2010

ÈXIT D'ASSISTÈNCIA A LES JORNADES D'ENTRENAMENTS OBERTS DE L'E.B. VILA-REAL.


Dissabte passat 5 de juny va tindre lloc en la pista exterior del pavelló Bancaixa la jornada de captació de jugadors per a la temporada 2010-2011. Al voltant d'uns 30 xiquets es van donar cita allí per a demostrar als entrenadors la seua il·lusió i les seues ganes per jugar al bàsquet. Des del club volen donar les gràcies a tots per la vostra assistència i recordar-vos a les famílies que el pròxim dia 22 a les 19,30h tindrà lloc una reunió en els salons de la Caixa Rural de Vila-real en la que se vos informarà del funcionament del club i de les previsions per a la pròxima temporada 2010-2011.


dissabte, 19 de juny del 2010

LA SEGONA EDICIÓ DEL 3x3 DE VILA-REAL TOT UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.




La segona edició del Torneig de bàsquet 3x3 celebrat a Vila-real el passat 29 de maig va ser un èxit de participació, duplicant-se la participació respecte a l'anterior edició. Van competir un total de 26 equips, 9 de categoria aleví, 8 de categoria infantil i 10 de seniors.



En categoria aleví se va imposar CONSOLACIÓN TEAM, en infantil per segon any consecutiu WEBBECITOS, en senior masculí MATUSAPOS i en femení 3AM.




Tots els participants ho van passar una divertida jornada de bàsquet i amistat.
Ben segur, que després de vore l`èxit d'aquesta segona edició l'organització ja pensa en la propera.