diumenge, 12 de desembre del 2010

BALANÇ DELS DOS PRIMERS MESOS DE COMPETICIÓ

Quan ja duem dos mesos de competició podem fer un primer balanç del que està sent la temporada 2010-2011 de cada un dels nostres equips.

Començant pel més menuts que en la competició dels Jocs Esportius Escolars de Vila-real direm que van invictes tant el la lliga preBenjamí, tres de tres, com en la de Benjamins, una d'una. Però el més important d'aquestes categories no és la competició sinó la iniciació en la pràctica del bàsquet baix les ordres de Javi Parra i Guillermo Prats.

En alevins que participen en la competició del Patronat d'Esports de Castelló direm que l'aleví Caixa Rural-A porta una victòria i dues derrotes però millorant dia rere dia la seva concentració en el joc. De l'aleví Caixa Rural-B podem contar que ha eixit derrotat en els seus tres partits jugats i esperem que millore en la seva intensitat de joc en la resta de la temporada. Com diem en els més menuts aquesta també és una categoria de formació amb l'única finalitat de formar bons jugadors i millor persones.

Els equips infantils del club s'encontren participant en competicions ben diferents. El Talleres Mavic d'Autonòmic s'encontra al mig de la taula classificatòria lluitant entre quedar-se entre els quatre primers i donar ja per salvada la categoria o quedar quint i haver de jugar-se-la en la segona fase en el grup de descens a Preferent. El Salatal de categoria Preferent s'encontra en una situació semblant però amb el convenciment de salvar la categoria i, a la vegada, formar jugadors que pugen reforçar a l'equip d'Autonòmic. Finalment l'infantil Caixa Rural, que participa a la lliga del Patronat d'Esports de Castelló, direm que estan en els primers llocs de la classificació després de tres jornades de competició a les ordres de Vicente Rodríguez.

Els nostres equips cadets s'encontren cada u en una situació ben diferenciada. El Grupo Capdevila d'Autonòmic s'encontra cuer de la classificació encara que aquesta posició no siga acord al joc desplegat pels seus jugadors fins ara i a algunes lesions que han debilitat el potencial de l'equip. Esperem que des de hui fins el final de temporada es voltege la situació actual sense més problemes. El Cadet de categoria Zonal s'encontra al mig de la taula amb dos victòries i tres derrotes i no deu tindre problemes a l'hora de mantindre la categoria.

En categoria junior ocorre una cosa semblant. El problema de tindre un equip en la màxima categoria autonòmica resideix en aconseguir sempre jugadors any rere any que la mantingen i tindre, a la vegada, altres preparats per ajudar-los i substituir-los la campanya següent. El TEC Idiomes d'Autonòmic està en oncé lloc defenent amb esforç el que es va guanyar la temporada passada amb l'ascens a aquesta categoria, porta tres victòries i sis derrotes. Mentre que el Junior de Zonal va líder invicte amb set victòries i ninguna derrota, treballant a les ordres de David Gil..

En el sènior autonòmic Lineadecor E. B. Vila-real ens encontrem amb un equip molt jove i un nou entrenador al front, Paco Alfaro. Amb huit derrotes s'encontra a la cua de la classificació però amb un marge molt ample de millora i no molt lluny dels jocs que salven la categoria. El temps, la paciència i el treball constant a ben segur que ens faran eixir d'aquesta situació.

Finalment el sènior de primera divisió nacional Coarce E. B. Vila-real ha estat un equip totalment renovat aquesta temporada, amb més jugadors de la nostra pedrera i un nou entrenador, Manolo Llorach. Després d'un inici amb falta d'acoplament entre els nous jugadors i l’entrenador que ens portara a patir quatre derrotes consecutives, la darrera al derbi provincial a Borriana, aplegarem al punt d'inflexió d'aconseguir després unes altres quatre victòries consecutives que ens feren igualar el balanç. Amb la tranquil·litat de superar el moment difícil ja no ens resta mes que treballar i millorar per mantindre la categoria amb aquesta gent de casa.