divendres, 20 de juliol del 2012

dimarts, 3 de juliol del 2012

LA LLIGA DE GROSSOS CONTRA CALBOS.

Ara que s'està jugant la lliga local d'estiu 2012 de bàsquet, del Servei Municipal d'Esports de Vila-real, ens fem ressò de l'article de l'amic Tono Rodríguez publicat al CASTELLÓN DEPORTES.

“El bàsquet tradicional es manté en la cúspide. Antics jugadors de tota la província i que van donar moltes alegries al bàsquet de Castelló, mantenen el cuquet per "EL SEU" esport, participant en este torneig. Cinc títols sobre cinc disputats els avalen. La "Joventut" al poder.

Tots van començar a jugar a principis dels anys huitanta, alguns abans, per la qual cosa quasi tots superen els quaranta, inclús els cinquanta anys. En aquell moment, el bàsquet a Espanya no era, ni de bon tros, l'esport que coneixem actualment. Seguien les evolucions d'un cert “Magic” Johnson, Larry Bird, Pat Ewing o el mateix Michael Jordà, jugadors mítics NBA, als que només coneixien pels pocs partits que podien veure's des d'ací, però que eren capaços de fer coses que mai fins llavors havien vist i, ni tan sols pensaven que es pogueren fer. Ací, seguien les evolucions d'un cert Fernando Martín, Nacho Solozabal, Juan Antonio Corbalán, Epi, etc…, que van fer que, a hores d'ara, la seua febra pel bàsquet no els haja passat. Per això, i després que cada un d'ells arribara a aconseguir un cert nivell dins de la província i més enllà, i d'haver passat una sèrie d'anys sense que arribaren a veure's, almenys, dins de les pistes, van decidir emprendre esta nova etapa. I que millor manera que tornar-se a reunir tots en el que s'anomena “Lliga Local de Bàsquet”.


Roberto Grau, Alex Rubert (de Vila-real), Jóse Pérez (també del nostre poble), Toni Ripoll (jugador de Luycris La Merla), Rafa Alonso (també va jugar a la Penya La Merla), Javi Galindo, Hector Insípida, Tono Rodríguez, Dani García, Lorenzo López (jugador del C.B. Villarreal), Santos Quadros, Iván i Juan (les gaseletes), Pedro Barba, Joan Torrent i Sergio Museros (jugador del C.B. Villarreal i hui amb 51 anys) són part de les persones que han compost i componen este grup d'AMICS i que junts compartim: rialles, camaraderia, unió, records, etc. Estes són algunes de les coses que ens unixen però, sens dubte i sobretot, les ganes de continuar jugant a l'esport que ha marcat les nostre vides... el BÀSQUET."

Tono Rodríguez Fontanet

Gerent. Restaurant Mediterrani

Grau de Castelló