dimarts, 19 de març del 2013

DOS DE LES NOSTRES INFANTILS EN LA SELECCIÓ VALENCIANA!!!

  
 Núria Mata i Marina Sempere, dos de les nostres jugadores de l'Infantil 'A', formaran part de la Selecció Infantil de la Comunitat Valenciana que disputarà el Campionat d'Espanya que es celebra del 23 al 27 de març en Chiclana i Puerto Real (Cadis) . 

   El Vila-real BC vol donar-los l'enhorabona i desitjar-los que disfruten d'esta nova experiència, esperant que arriben el més lluny possible i on segur que donaran tot el millor d'elles. 

   ENHORABONA!!!

diumenge, 10 de març del 2013

PRESENTACIÓ COL · LECCIÓ CROMOS BÀSQUET VILA-REAL



Per celebrar el 90 aniversari de l'arribada del joc del bàsquet a Vila-real de la mà de Josep Calduch i els 20 anys de la fundació del Vila-real Bàsquet Club, s'ha editat la primera col · lecció de cromos dels primers equips masculí i femení d'aquesta temporada 2012/13 de la ciutat.

La col · lecció editada per un grup d'aficionats locals a l'esport de la cistella vol fomentar d'una banda el coneixement dels jugadors dels equips sènior entre els participants més xicotets, incentivar la relació entre els jugadors de les pedreres mitjançant l'intercanvi entre ells dels cromos de la col · lecció i, finalment però no menys important, intentar al final de l'experiència poder col · laborar econòmicament amb els dos clubs locals ESPORTIU BÀSQUET VILA-REAL (masculí) i VILA-REAL BÀSQUET CLUB (femení) en aquesta època tan difícil per ambdós clubs.

La idea, disseny, maquetació i impressió d'aquesta col · lecció de cromos de bàsquet ha estat realitzada per: Pepe Batalla, Joan Rubert, Bartolomé Martínez i Pascual Broch. Es distribuirà en exclusiva al públic al quiosc / llibreria EL LECTOR del carrer Pere III, n º 21 de Vila-real i per a qualsevol informació addicional es pot cridar al telèfon 670392867.