SENSE COMENTARIS

CRÒNICA TRETA DE LA PÀGINA WEB DEL NOU BÀSQUET TORRENT.

14/01/2012 SENIOR NACIONAL

N.B. TORRENT 80 - COARCE E.B. VILA-REAL 69

Partit jugat en mig d'un ambient més que gelat. Intercanvi de cistelles inicial (8-8) i els locals que comencen a agafar un xicotet avantatge, Aquest avantatge perdurarà entre 2 i 7 punts fins al descans (37-32). La principal novetat al llarg de la segona meitat fou el canvi a zona 2-3 dels castellonencs. Els torrentins no tingueren el dia des de la llínia de 3, però seguiren mantenint-se amunt gràcies a l'excel.lent joc col.lectiu i a l'encert d'Àlex Corona. A pesar de tot, el partit no es trencava i l'avantatge local oscilava sense arribar mai als deu punts. Els minuts finals foren de gran intensitat. Les faltes començaren a ser un problema per als visitants, molt carregats els pívots sobretot. A falta de 3 minuts, dues recuperaciones consecutives del capità torrentí Antonio Téllez, la segona finalitzada amb cistella i tir adicional, foren quasi definitives. Vila-real ho intentà a la desesperada però sense èxit.
Així doncs, tercera victòria consecutiva dels hòmens de Juanlu Ruiz al pavelló El Vedat, remuntant un inici de temporada prou gris. Amés dels ja esmentats, també cal destacar entre l'aportació dels pívots Raúl Llácer i Rudi López, així com al base Ramon Catalá, aquest últim potser en el seu millor partit des de que forma part del club torrentí.

AQUESTE DISSABTE DERBY PROVINCIAL AL PAVELLÓ BANCAIXA ENTRE COARCE ESPORTIU BÀSQUET VILA-REAL I INALCO L'ALCORA CAIXA RURAL.

I UN ALTRE CONFRONTAMENT PROVINCIAL EL MATEIX DIA EN SENIOR AUTONÒMIC FEMENÍ ENTRE ATLÈTIC BÀSQUET ALMASSORA I EL VILA-REAL BÀSQUET CLUB A LA CIUTAT DE LA PLANA ALTA.